Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsteder for å sikre at nettsidene fungerer som de skal, og for å gi best mulig brukeropplevelse.

Hvis du fortsetter å bruker nettstedet vårt, samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.

Uren hud

Sebamed Clear Face:
Effektivt mot fet og uren hud – skånsom mot huden

Fet og uren hud oppstår på grunn av betente talgkjertler i huden. Dette er vanligst i tenårene når talgproduksjonen øker, men også eldre kan rammes av fet og uren hud. Frisk hud har en pH-verdi på omtrent 5,5. Ved en slik pH-verdi vil bakterier som kan forårsake fet og uren hud ikke trives så godt. Sebamed Clear Face-produktene har en pH-verdi på 5,5, som bidrar til å bygge opp og stabilisere hudens egen beskyttelsesbarriere. De aktive ingrediensene virker reduserende på fet og uren hud uten å tørke ut huden. Produktene er klinisk testet og uten parabener. I kampen mot fet og uren hud bruker du renseskum (Deep Cleansing Foam), ansiktsvann (Deep Cleansing Facial Toner) og fuktighetsgivende gel (Moisturizing Care Gel). Kompletter gjerne med Anti-Spot Gel på de mest utsatte områdene. Og tenk på å være nøye med den daglige hudpleien. Det kan gå noen uker før du ser en forskjell!

Deep Cleansing Foam

Såpefri, dyptvirkende renseskum med skånsomme, vaskeaktive ingredienser
>> Les mer

Deep Cleansing Facial Toner

Dyptvirkende ansiktsvann kompletterer rengjøringen
>> Les mer

Moisturizing Care Gel

Pleiende og fuktighetsgivende gel uten fett
>> Les mer

Anti-Spot Gel

Spesialprodukt mot fet hud, sorte prikker og urenheter i huden
>> Les mer