Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsteder for å sikre at nettsidene fungerer som de skal, og for å gi best mulig brukeropplevelse.

Hvis du fortsetter å bruker nettstedet vårt, samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.

Tilgjengelig i størrelser:
150 ml
Ingrediensene:
Aqua, Cocamidopropyl Betainamide MEA, Chloride, Cocotrimonium Methosulfate, Sodium Lactate, Panthenol, Parfum, Phenoxyethanol

Deep Cleansing Foam | Sebamed

Dyptvirkende renseskum som dyprenser porene og bidrar til å motvirke fet og uren hud, sorte prikker og andre urenheter uten å tørke ut huden. Inneholder den patenterte ingrediensen Montaline C40, som bidrar både til å motvirke bakterier som kan forårsake urenheter og hemme dannelse av nye urenheter. Inneholder også pantenol, som fremmer fornyelse av huden, fukter og beroliger huden. Brukes morgen og kveld: Trykk ut litt skum fra flasken, og masser den inn i huden. Unngå området rundt øynene. La virke i ca. 5 minutter før du skyller med rikelige mengder lunkent vann. Avslutt med Clear Face dyptvirkende ansiktsvann og Clear Face fuktighetsgivende gel. Uten såpe og parabener.